Julens varme drikke

Varme drikke

På de mange kolde juledage er der intet bedre end en varmende drik, men det behøver ikke altid at være den samme klassiske gløgg, du serverer. Dyk ned i artiklen og find spændende alternativer til julens varme drikke.

Til julens mange arrangementer serveres der ofte den klassiske røde gløgg. Men på trods af de faste juletraditioner kan man jo godt blive træt af den røde gløgg – eller måske har du bare lyst til at servere noget nyt for dine gæster? Nedenfor finder du inspiration til krydrede og varmende juledrikke – og selvfølgelig også den traditionelle julegløgg, hvis du ikke kan undvære den.

Hvid gløgg - julens bedste gløggopskrift! 

Hvid gløgg

Den hvide gløgg fortjener også en plads på julebordet. Den smager nemlig mindst ligeså godt som den røde, og så er den både mildere og mindre kraftig i smagen end den røde gløgg. Få opskriften på hvid gløgg med stjerneanis her!

Chai-latte med varme krydderier

Chailatte

Du kan drikke Chailatte hele året, men den passer perfekt til juletiden, fordi den er fyldt med eksotiske og varmende krydderier. Det tager ingen tid at lave theblandingen selv, og så kan dem, der ikke drikker alkohol, også være med. Få opskriften her!

Kold appelsingløgg

Appelsingløgg

Måske har du ikke smagt det før, men gløgg kan faktisk også serveres kold. Denne udgave er med skøn, friskpresset appelsinjuice – og den smager altså stadig af jul. Få opskriften her!

Varm chokolade med kanel 

Varm kakao

Varm chokolade med flødeskum er perfekt til de kolde vinterdage, og her får du opskriften på en lækker julet version med chokolade og kanel. De små kanelstænger pynter også på julebordet. Få opskriften her!

Den klassiske røde gløgg

Rød gløgg

Den røde gløgg er en klassiker, som mange sværger til. Du kan nemt lave din egen gløggekstrakt – det tager kun 25 minutter og smager altså bare bedre end den købte. Få opskriften her!