Lav et spiseligt snelandskab af isvafler

Hvis sneen endnu ikke er faldet udenfor, kan du lave dit eget spiselige snelandskab indenfor! Det både pynter og smager fantastisk.

Juletræs-isvafler med glitrende perlesukker

Tid: 15 minutter. Tørretid: 1 time. Antal personer: 6

En nem og dekorativ dessert, hvis glitrende perlesukker ligner nyfalden sne.

Se også: Chokoladetærte med saltkaramel 

• 150 g flormelis

• 1 pasteuriseret æggehvide

• 6 isvafler

• 100 g perlesukker

• 1 l is, fx hvid chokoladeis

Få et godt tilbud på SPIS BEDRE, der er fyldt med spændende hverdagsopskrifter!

Sådan laver du juletræs-isvafler:

1. Rør flormelis og æggehvide sammen til en tyk glasur. Smør glasuren på isvaflerne, og drys straks med perlesukker. Lad isvaflerne tørre ved stuetemperatur i ca. 1 time.

2. Fyld vaflerne med is. Servér dem med spidsen opad, så de ligner sneklædte grantræer.