Nem pizza med mozzarella og rucola

Nem pizza med mozarella og rucola

Du kan hente en pizza nede på hjørnet, men med et færdigt pizzamiks tager det ikke meget længere tid at bage den selv

Opskrift på pizza med mozzarellaost og rucola

Tid: 20 minutter
Ovntid: 15 minutter
Antal personer: 1-2

• 1 pakke færdig blanding til pizzadej (fra Maizena)
• 2 dl krydret pastasauce (fra Dolmio)
• 1 kugle frisk mozzarella (125 g)
• 75 g revet mozzarella
• salt og friskkværnet peber
• en stor håndfuld rucola
• 10 store basilikumblade

Sådan laver du din pizza

1. Tænd ovnen på 210°.

2. Lav pizzadejen efter anvisningen på pakken.

3. Rul pizzadejen ud til en stor cirkel, og smør den med et tyndt lag tomatsauce.

4. Skær den friske mozzarella i skiver, og fordel dem på pizzaen. Top med revet mozzarella, og drys med salt og friskkværnet peber.

5. Bag pizzaen i ovnen i ca. 15 minutter, til bunden er sprød, og osten er smeltet.

6. Skyl rucolaen, og pynt den varme pizza med rucola og basilikumblade.