Wraps med kylling og pesto-kartofler

Wraps med kylling og pesto-kartofler

Wraps er nem og lækker mad, og de her wraps med kylling og pesto-kartofler smager virkelig af mere.

Disse hurtige wraps passer godt til picnickurven og madpakken – eller bare en hverdagsaften, hvor det skal være lidt nemt og bekvemt.

Prøv også: Nem kartoffelsalat med sennepsdressing

Opskrift på wraps med kylling og pesto-kartofler

Tid: 35 minutter. Antal personer: 4

  • 400 g nye kartofler
  • 4 kyllingebrystfileter
  • olie til stegning
  • 50 g rucola
  • en håndfuld friske basilikumblade
  • 4 bløde tortillaer
  • evt. små grillpinde

Basilikumpesto:

  • 1 bundt basilikum
  •  ½ bundt bredbladet persille
  • 1½ dl olivenolie
  • 40 g ristede pinjekerner
  • 40 g friskrevet parmesan
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Basilikumpesto: Skyl og tør basilikum og persille, og hak det groft. Blend det godt sammen med olivenolie i en blender/minihakker. Tilsæt pinjekerner og parmesan, og blend videre, til du får en jævn og glat pesto. Smag til med salt og peber.
  2. Skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand. Lad dem køle af. Skær dem i skiver, og vend dem med 3-4 spsk af den frisklavede basilikumpesto.
  3. Steg kyllingefileterne i lidt olie på en pande i 4-5 minutter på hver side, til de er netop gennemstegte. Skær dem i mindre stykker, og vend dem sammen med kartoflerne.
  4. Fordel kartofler, kylling, rucola og basilikumblade på tortillabrødene, og rul dem sammen. Halver dem, stik evt. en grillpind igennem hver rulle, og anret dem på et fad.

Tips: I stedet for stegt kylling kan du bruge rejer eller røget laks.

Prøv også: Nemme spinatpandekager med fyld!