Pestosnegle med parmesan

Her er verdens nemmeste hjemmelavede snack, der smager i omegnen af tusinde gange bedre end saltstænger. Servér pestosneglene til et glas bobler som velkomst eller som et indslag i påskebuffeten!

Med en rulle færdig butterdej er det ingen sag at trylle en portion salte snacks frem til velkomstdrinken eller påskebordet. Her er sneglene fyldt med grøn pesto og parmesan, men du kan også bruge andre slags persto og ost alt efter din smag. Fx passer rød pesto og mozzarella godt sammen, men du kan også bruge mere pikante oste og måske oliven og soltørrede tomater.

Prøv også: Få flere opskrifter på lækre og nemme snacks

Pestosnegle med parmesan

Tid: 10 minutter. Hviletid på køl: ½-1 time. Antal: Ca. 20 stk.

Det skal du bruge til pestosnegle:

• 1 rulle butterdej (250 g)
• 2-3 spsk grøn pesto
• 3 spsk fintrevet parmesan

Til servering:
• charcuteri (fx landskinke)
• oliven

Prøv også: 6 søde mormorkager

Sådan laver du pestosnegle:

1. Bred butterdejen ud, smør et tyndt lag pesto på, og drys med parmesan. Rul dejen sammen på den korte led, og lad den hvile ½-1 time på køl, så den er nemmere at skære.

2. Tænd ovnen på 210°. Skær butterdejsrullen i skiver, og læg dem med god afstand på en bageplade med bagepapir. Bag dem nederst i ovnen i 15-20 minutter. Afkøl på en rist.

3. Servering: Anret pestosneglene med lidt lækkert charcuteri og gode oliven.

Prøv et abonnement, og få nye og spændende opskrifter i din postkasse