Grillet brød med bønnemos og røget laks

Grillet brød med bønnemos og røget laks

Grillet brød med bønnemos og røget laks forener sprødt, blødt og lækkert på fineste vis. Servér de små brød som en forret eller på fx tapasbordet.

Grillet brød med bønnemos og røget laks er nemmest at laver, hvis du køber edamamebønner fås på frost uden bælg - alternativt kan du bruge grønne ærter fra frost.

Brød med bønnemos og røget laks smager skønt - prøv også disse brød med avocadocreme og hellefisk!

Grillet brød med bønnemos og røget laks

Tid: 15 minutter. Antal personer: 6

Det skal du bruge:

  • 150 g frosne edamamebønner
  • 1 spsk. citronsaft
  • 1 spsk. olivenolie
  • salt og friskkværnet peber
  • 6 skiver brød
  • 1 fed hvidløg
  • 100 g røget laks i skiver
  • 1 lille bakke karse

Sådan laver du grillet brød med bønnemos og røget laks:

  1. Kog edamamebønnerne i vand i ca. 10 minutter, til de er meget møre. Blend bønnerne med citronsaft og
  2. Olivenolie, til en grov puré. Smag til med salt og peber.
  3. Grill eller rist brødene. Pil hvidløget, og gnid det mod brødene. Smør brødene med bønnepurén, og læg dem på et fad. Læg røget laks på ovenpå, og drys med karse og peber.

Du kan sagtens bage dit eget brød, og bruge det i denne opskrift - prøv fx dette lækre grydebrød.