Grønne mojito-tærter

En klassisk mojito består af hvid rom, rørsukker, frisk mynte og masser af lime. Her får ingredienserne comeback i skriggrønne portionstærter.

Grønne mojito-tærter
31-60 min.

(2)

May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Hviletid, mørdej: 1½ time. Afkøling: 3 timer.

Ingredienser

personer

Udstyr

  • seks små tærteforme, 10 cm i diameter
  • tørrede linser til forbagningen

Sådan gør du

Tip!

Når man dækker tærtedejen med bagepapir og fylder den med tørrede linser, inden den bages, kalder man det for blindbagning. Man blindbager tærtedejen for at sikre, at den holder formen og ikke hæver op under bagningen eller glider ned ad tærteformens kanter. I stedet for linser kan du bruge tørrede bønner eller kikærter.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'