Fastelavnsboller med marcipanremonce og chokoladeglasur

Klassiske fastelavnsboller med masser af creme går man aldrig fejl af! Pynt dem med chokoladeglasur, og de bliver svære at holde fingrene fra.

Fastelavnsboller med marcipanremonce og chokoladeglasur
31-60 min.

(1)

November 1, 2020 af Christine Bille NielsenFoto: Henrik Freek
Bemærk:Hævetid: I alt 1 time og 15 minutter.

Ingredienser

stk.

Sådan gør du

Tip!

Du kan også lave en portion kogt vaniljecreme, og bruge den som fyld i bollerne sammen med marcipanremoncen.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Prøv også: Klassiske gammeldags fastelavnsboller

Vil du opgradere opskriften ved at lave din egen marcipan? Se vores opskrift på hjemmelavet marcipan her!

Måske du også kan li'