Cheesecake med lakrids og hindbær

Cheesecake er en sand favorit, og med god grund! Her er det hindbær, der giver ostecremen en smuk lyserød kulør, som står i køn kontrast til den karamelfarvede kiksebund.

Cheesecake med lakrids og hindbær
0-30 min.

(6)

May 31, 2018 af Christine Bille NielsenFoto: Henrik Freek
Bemærk:Hviletid på køl: 1 time og 20 minutter.

Ingredienser

personer

Udstyr

  • en springform, 20 cm i diameter

Sådan gør du

Tip!

Har du ikke en foodprocessor eller minihakker, kan du knuse kiksene i en pose med en kagerulle. Hak nødder eller mandler fint, og bland dem med knuste kiks, muscovadosukker og lakrids. Ælt det smeltede smør sammen med kikseblandingen. Så er kiksemassen klar til at komme i form.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'