Fødselsdag – kagebord med det hele

Fødselsdag - kagebord med det hele

Hip hurra! Skal der være fest, så lad der være fest. Forkæl fødselaren med hjemmebagte boller, varm chokolade, kagemand og lagkage.

Invitér til fødselsdagskagebord med alt, hvad dertil hører. Her har vi samlet en række lækre opskrifter på oplagte kandidater til et overdådigt fødselsdagsbord. God fornøjelse! 

Bløde og luftige fødselsdagsboller 

Søde, bløde og med et hint af kardemomme. De klassiske hvedeboller er et must på fødselsdagsbordet. Se opskriften her! 

 

Chokoladelagkage med jordbærfyld

Hjemmebagte lagkagebunde lagt sammen med flødeskum og friske jordbær og chokoladeglasur. Fødselsdagsgæsterne skal nok få stillet derees kagetrang. Få opskriften her!

Kagemand/kone af vandbakkelsesdej 

En vandbakkelseskagemand- eller kone smager af barndom og søde minder. Pynt den med glasur og slik, eller form den som en ring, og pynt med frysetørrede bær og hakkede nødder og chokolade til det mere voksne selskab. Se opskriften her!

Varm chokolade med skumfiduser

Varm chokolade er et sikkert hit på fødselsdagsbordet, og skal der kræses ekstra for den søde tand, skal den selvfølgelig være hjemmelavet. Se opskriften her!

God, gammeldags fødselsdagskringle 

En god, gammeldags fødselsdagskringle er sød musik i de fleste kageglades ører, og vi er helt med på, hvorfor netop dette danske bagværk har vundet en særlig plads i danskernes kagehjerter. Fødselsdagskringlen er nemlig fyldt med dejlig remonce, søde rosiner og hjertevarme minder! 

Flere idéer og opskrifter til fødselsdagen - se her!