Nem chokoladefudge på 10 minutter!

Nem chokoladefudge

Nem chokoladefudge kan bikses sammen på kun 10 minutter og med kun 6 ingredienser – så bliver det altså ikke meget nemmere.

Nem chokoladefudge smager simpelthen så skønt, og med en forberedelsestid på kun 10 minutter, er der hurtigt stablet en lækker snack på benene. Vær dog opmærksom på, at den også skal have tid til at størkne på køl.

Fudge kan laves på mange måder - prøv også denne udgave med kondenseret mælk!

Nem chokoladefudge

Tid: 10 minutter. Afkøling: 3 timer. Antal: 20-25 stk.

Det skal du bruge:

  • 200 g mørk chokolade
  • 200 g sød kondenseret mælk (svarende til ½ dåse)
  • 25 g smør
  • 1½ tsk. instant kaffepulver, fx Nescafé
  • 1 knivspids salt
  • 100 g pekannødder
  • en lille bageform eller plastbeholder, 15 x 20 cm

Sådan laver du nem chokoladefudge:

  1. Hak chokoladen groft, og hæld den i en stor skål, som kan tåle at komme i mikrobølgeovnen.
  2. Tilsæt kondenseret mælk, smør, instant kaffepulver og salt, og varm blandingen op i mikrobølgeovnen i 1 minut ved højeste effekt.
  3. Rør rundt i den varme masse, så den samler sig. Rør grofthakkede pekannødder i, og rør kraftigt rundt i massen i 1-2 minutter.
  4. Hæld massen i en lille bageform eller plastbeholder beklædt med bagepapir, og sæt den i køleskabet i mindst 3 timer, til massen er blevet skærefast. Skær den herefter ud i små, mundrette firkanter.

Hvis du er vild med denne nemme fudge, vil du også elske fudge med karamel - få opskriften her!

Tip: Med denne opskrift får din fudge smag af kaffe, men du kan også prøve dig frem med andre smagsgivere, fx friskpresset appelsinsaft, rom eller likør.

Få SPIS BEDRE leveret til døren hver måned, lige når det udkommer - bestil det her!