Marcipanbrød med nougat

Marcipanbrød med nougat

Marcipanbrød med nougat kan du sagtens selv lave, og den hjemmelavede slags smager bare bedre, end den du køber i supermarkeder.

Marcipanbrød med nougat i absolut luksus-klasse! De frysetørrede hindbær pynter fint og giver marcipanbrødene et skønt, frisk pust.

Marcipanbrød med nougat hører specielt julen til - prøv også disse hjemmelavede marcipansnitter!

Marcipanbrød med nougat

Tid: 25 minutter: Antal: 15 stk.

Det skal du bruge:

  • 250 g marcipan
  • flormelis til udrulning
  • 50 g blød nougat
  • Overtræk:
  • 150 g mørk chokolade 66 %
  • 1 spsk. frysetørrede hindbær

Sådan laver du marcipanbrød med nougat:

  1. Rul marcipanen ud med en kage­rulle på et bord drysset med flormelis til en smal og aflang rektangel på ca. 6 x 55 cm.
  2. Skær nougat ud i smalle, aflange stykker, og fordel den i en tynd stribe på midten af marcipanen. Luk marcipanen sammen omkring nougaten, og rul marcipanen sammen til en lang, tynd rulle. Skær rullen ud i 15 små marcipanbrød, som er ca. 4 cm lange.
  3. Overtræk: Hak chokoladen, og smelt ⅔ af den i en skål over vand­bad eller i mikrobølgeovnen. Tilsæt den sidste ⅓ af den hakkede choko­lade, og rør med en ske, til al choko­laden er smeltet sammen.
  4. Overtræk marcipanbrødene med den smeltede chokolade, og drys straks med frysetørrede hindbær. Lad chokoladen størkne, og sæt her­efter marcipanbrødene i køleskabet.

Hvis du er vild med marcipanbrød med nougat, vil du også elske disse nøddetærter - få opskriften her!