5 julesmåkager du skal prøve!

Julesmåkager

For de fleste er julesmåkager en uundværlig del af julens hyggelige traditioner. Her får du 5 opskrifter på klassiske julesmåkager med et lille tvist, som bestemt kun gør dem endnu bedre!

En af julens hyggeligste traditioner er at samle familie og venner til en omgang bagning af årets julesmåkager. Samtidig med at I bager, er der god tid til masser af julehygge, æbleskiver og gløgg. Og småkager er så nemme at bage, at alle kan være med - også børnene. 

Når I bager julesmåkager, så lav en klassisk rød gløgg til - få opskriften her!

Invitér på bagedag, og bed dine gæster om at medbringe en dej hver. På den måde får I flere forskellige småkager, som I så kan dele ud mellem jer tilsidst. Dejen til julesmåkager er oplagt at lave i forvejen og lægge i køleskabet, så den bliver nemmere at skære ud. 

De fine julesmåkager er helt oplagte at putte i fine glas eller kagedåser og forære væk som værtindegave til julens mange arrangementer. 

Tip!
Julesmåkager skal opbevares i en kagedåse eller anden type lufttæt beholder for at bevare sprødheden. Læg bagepapir i dåsen, før du fylder den med småkager, så går de ikke så nemt i stykker mod den hårde kant.

5 fantastiske julesmåkager

Brunkager med pistacienødder - få opskriften her!

Brunkager med pistacienødder

Pebernødder med peber og anis - få opskriften her!

Pebernødder med anis

Vaniljekranse med mandler og pomerans - få opskriften her!

Vaniljekranse med pomerans

De bedste finskrød med sukkersød topping - få opskriften her!

Mandelsnitter med hvid glasur - få opskriften her!

Julesmåkager - mandelsnitter

Giv SPIS BEDRE i julegave

Lige her kan du nemt og hurtigt få styr på julegaven til veninden, din madglade mand, datter eller søn. Vi giver dig et supergodt tilbud på SPIS BEDRE, hvor du sparer mellem 150-450 kr. KØB her!