Guide: Den bedste ismaskine

ismaskine

Hvorfor kaste alt for mange penge efter dyre præfabrikerede is, når du selv kan lave alverdens søde, syrlige og cremede varianter, som ovenikøbet giver de købte is baghjul? Vi guider dig til den perfekte ismaskine her!

Når sommersolen står allerhøjest på himlen, findes der ikke noget bedre end iskolde godter, der kan forsøde de bagende timer. Vi har samlet 8 cool ismaskiner, der med garanti vil blive din allerbedste sommerven! 

Køb en cool ismaskine her!

Den perfekte ismaskine

Når du først har bestemt dig for at investere i en ismaskine, er det næste skridt at beslutte dig for, præcis hvilken type ismaskine du har behov for. Markedet bugner af forskellige typer og modeller, og det kan være en sand jungle at begive sig på ismaskine-indkøb! 

Ismaskine med køleelement

Ismaskiner kan grundlæggende deles op i to typer: Med køleelement eller med kompressor. Ismaskiner med kølelement er billige, men til gengæld skal køleelementet eller hele røreskålen dybfryses i en almindelig fryser før brug. Når isen derefter skal laves, sørger ismaskinen for omrøringen, mens skålen eller køleelementet fryser ismassen. Ulempen er, at køleelementet atter skal dybfryses, før du kan lave en ny portion is. 

Ismaskine med kompressor

Er du ekstra isglad, og ønsker du at lave flere forskellige slags is, vil vi til hver en tid anbefale, at du investerer i en ismaskine med kompressor, der nemt og effektivt fryser isen selv. Fordelen ved denne maskine er, at den altid er klar til at lave masser af is og nemt kan køre flere slags is lige efter hinanden, og så kan du desuden selv bestemme isens temperatur, alt efter om du ønsker at lave en cremet sorbet eller en mere fast is. Ulempen er dog, at den koster en del mere end varianterne med kølelement, men i det lange løb kan det godt betale sig!

Testvinder - Wilfa 

Hjemmesiden madmaskiner.dk, der er kendt for deres pålidelige og grundige tests af diverse køkkengrej, har udarbejdet en omfangsrig test af en lang række ismaskiner på markedet.

Her scorer Wilfas ICM-C15 toppoint og indplacerer sig som sikker isvinder, og det er bestemt ikke uden grund! Wilfas maskine er nemlig fuldautomatisk med en robust kompressor, der hurtigt og effektivt fryser ismassen, imens den røres. Derfor er maskinen dejlig nem at arbejde med, og din eneste opgave, når der skal laves is, er at finde din favoritopskrift på is, sorbet, frozen yoghurt eller softice frem fra gemmerne og dernæst komme ingredienserne direkte i ismaskinen. Resten klarer den! 

Køb en Wilfa-ismaskine med kompressor her!

 

 

8 ismaskiner

Wilfas prisvindende ismaskine er også en af vores favoritter, men der findes flere andre maskiner - med og uden kompressor - der laver himmelsk is, og som derfor bestemt er værd at investere i. Nedenfor har vi samlet 8 af vores favoritter med og uden kompressor:

ismaskine

1. Softicemaskine
Med denne smarte softicemaskine kan du lave blød og cremet softice på ingen tid! Køb den her!

2. Isens Rolls Royce
Den ikoniske Nemox Gelato Pro i et unikt retrodesign er det absolut bedste inden for ismaskiner. Maskinen er designkræs og kan lave den lækreste is på rekordtid! Køb den her!

ismaskine

3. Kvalitets-is
Den lækre, stilrene Dolce Vita ismaskine med køleelement er ideel til nybegyndere inden for hjemmelavet is. Med denne maskine er du garanteret smagsgode is-oplevelser hver gang! Køb den her!

4. Flere smagsvarianter
Drømmer du om god hjemmelavet is hele året og gerne med forskellig smag? Så er Gelato Duomio ismaskinen lige noget for dig! Her har du nemlig mulighed for at lave is med to forskellige smage eller en ordentlig dobbeltportion. Desuden er maskinen super nem at rengøre! Køb den her!

Læs også: Hjemmelavet vaniljeis med rabarber 

ismaskiner

5. Is på din køkkenmaskine
Har du en MUM5 køkkenmaskine? Så kan du lave iskolde lækkerier med denne ismaskine, som nemt kan monteres. Med ismaskinen følger et stænkdæksel med indfyldningsåbning og en spatel, så ingredienserne nemt kan tilføjes undervejs. Køb den her! 

6. Godt kram
Forvandl din køkkenmaskine til en ismaskine af den bedste slags! Med dette luksuriøse is-sæt kan du lave den lækreste hjemmelavede is på bare 25-35 minutter. Køb det her!

 

7. En populær testvinder
Denne fine ismaskine, der er kåret som vinder i madmaskiner.dks test, er super populær og forkæler dig lækker og cremet is på under en time. Køb den her!  

8. Hjemmelavet italiensk is
Denne ismaskine er en robust arbejdshest og den perfekte hjælper, når der skal serveres sorbet, italiensk is og frossen yoghurt i lange baner. Køb den her! 

Prøv også: Yoghurtis med blåbær, hindbær og chokolade