Koteletter i fad med kokos, karry og koriander

Giv koteletterne nyt lv med asiatiske smagsnoter som kokos, karry og koriander. Vi giver dig opskriften her.

Koteletter er både billig og lækker spise, og så kan den serveres på utallige måder. Her har vi givet koteletterne et asiatisk tvist med kookosmælk, karry og koriander, så der kommer lidt fut i varmen. Du kan med fordel lave en stor portion, for de fleste vil falde for det eksotiske islæt, og så har du til frokost dagen efter.

Inspiration: Få mange flere opskrifter med koteletter

Koteletter i fad med kokos, karry og koriander

Tid: 25 minutter. Ovntid: 20-25 minutter. Antal personer: 4

Det skal du bruge til koteletter i fad:

  • 4 store svinekoteletter
  • smør og solsikkeolie til stegning
  • salt og peber
  • 2 røde peberfrugter
  • 3 gulerødder
  • 2 løg
  • 1 dåse kokosmælk (4 dl)
  • 2 spsk karry
  • 2 spsk stødt koriander

Tilbehør:

  • 4 dl jasminris
  • kokosflager (eller kokosmel)

Prøv også: Kæmperejer med kokosmælk

Sådan laver du koteletter i fad:

  1. Tænd ovnen på 180º. Steg koteletterne i lidt smør og olie på en stor pande, til de er lysebrune på begge sider. Læg dem i et ovnfast fad. Krydr med salt og peber.
  2. Tilbehør: Kog jasminris efter anvisningen på pakken.
  3. Rens peberfrugterne, og skær hver peberfrugt i 8 tykke strimler. Skræl gulerødder, og skær i skiver. Pil løg, og skær i tynde både. Læg peberfrugter, gulerødder og løg oven på koteletterne.
  4. Sæt fadet med koteletter og grøntsager i ovnen, og steg retten i 10 minutter.
  5. Rør kokosmælk sammen med karry og koriander, og hæld det ved koteletterne i ovnfadet. Steg retten i ovnen i 10-15 minutter, til koteletterne er gennemstegte.
  6. Tilbehør, fortsat: Rist kokos let på en tør pande. Drys dem over de kogte jasminris, og server som tilbehør til koteletter og grøntsager i fadet.