Kartoffelpizza med pesto

Gør hverdagen til en fest med en sprød og dampende varm kartoffelpizza. Her er den serveret med færdiglavet pesto.

Kartoffelpizza med pesto
0-30 min.

(4)

September 5, 2021 af Emma MartinyFoto: Nina Malling
Bemærk:Hævetid: 1 time.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Travl dag? Gør måltidet endnu nemmere med en færdigkøbt pizzabund.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Sådan laver du den bedste pizza

En pizza uden tomatsauce kaldes en hvid pizza, og det er lige, hvad denne opskrift er. I stedet for tomatsauce smøres pizzabunden med pesto og toppes med kartofler og mascarpone.

Uanset hvilken pizza du laver, kan du bruge disse gode råd til bagningen!

1. Opvarm bagepladen

Inden du ruller dejen ud, skal du tænde ovnen. Lad bagepladen/pizzastenen/bagestålet være i ovnen, og lad den varme op i ca. 30 minutter, så den bliver brandvarm. På den måde får du en dejligt sprød bund!

2. Afkøl toppingen

Har du lavet din egen pizzasauce eller anden varm topping, skal du lade den køle af, inden du kommer den på dejen. Ellers risikerer du, at dejen smatter ud.

3. Læg altid osten på først

Skal der ost på din pizza, skal du altid lægge den på som det første. Det føles måske mere naturligt at drysse den på som det sidste, men tro os, du får en meget lækre pizza, hvis du lægger osten i bunden.

4. Slut af med den friske topping

Skal der rucola, spinat eller anden frisk topping på pizzaen, skal du slutte af med den. Ellers bliver den blød og våd i ovnen.

Måske du også kan li'