Gryderet med kylling og blomkål

Den her gryderet med kylling, aubergine og blomkål, som kaldes maqluba, er populær i mange arabiske lande og vil helt sikkert også blive det hjemme hos dig.

Gryderet med kylling og blomkål
31-60 min.

(2)

June 18, 2018 af Eman og Jamelh AkramFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Maqluba er en traditionel og meget pouplær ret i flere arabiske lande. Rettens navn, maqluba, betyder omvendt, og navnet henviser til, at man tit serverer gryderetten vendt ud på et fad, så man kan se de forskellige ingredienser ligge i lag.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Se også: De bedste opskrifter på arabisk mad!

Prøv også en mørbradgryde.

Må vi foreslå? Mørbradgryde er en klassiker, elsket af både store og små. Den helt klassiske indeholder ikke meget grønt, men vi har skabt en version med både peberfrugt, squash og champignon. Se den her: Klassisk mørbradgryde.

Måske du også kan li'