Fyldte kalkunruller

Få de sidste grøntsager brugt op ved at bage dem i ovnen og servere dem med kalkunruller og mangochutney.

Tid: 45 minutter.
Antal personer: 2

Ovnbagt vintergrønt med dadler:
• 2 bagekartofler
• 200 g persillerødder
• 1-2 porrer
• 2 spsk olivenolie
• salt og friskkværnet peber
• 50 g tørrede dadler
• 40 g hasselnødder
• 1 spsk hakket persille

Fyldte kalkunruller:
• 4 kalkunschnitzler
• 100 g pikant friskost
• 2 spsk basilikum
• salt og friskkværnet peber

Tilbehør:
• mangochutney

1. Ovnbagt vintergrønt med dadler: Tænd ovnen på 200°. Skræl kartofl er og persillerødder. Rens porrerne. Skær alle grøntsagerne i grove stykker. Vend dem med olie, og krydr godt med salt og peber. Læg dem på en bageplade med bagepapir, og bag dem møre i ovnen i ca. 30 minutter.

2. Fyldte kalkunruller: Bank kalkunkødet fl adt med en kødhammer (eller med hånden). Smør friskost på hvert kødstykke, og drys med basilikumblade. Rul kødet sammen, og luk med en kødnål eller tandstikker. Krydr kødet med salt og peber.

3. Steg kødrullerne i olie på en pande i ca. 6 minutter på hver side, til de er gennemstegte.

4. Tag grøntsagerne ud af ovnen, og vend dem med hakkede dadler, hasselnødder og persille. Server grøntsagerne med de stegte kalkunruller og mangochutney.

Se også:
Fiskepakker med nudler og grøntsager
Pasta med laks og rucolapesto
Pasta med tomatsauce og appelsin
Fiskeboller med pasta og tomatsauce