Burger - 5 lækre opskrifter!

Burger | 5 lækre varianter

Alle elsker burger - og det gør vi også på redaktionen. Derfor har vi samlet vores bud på fem lækre burgere, hvor der er noget for enhver smag.

Burger - 5 lækre opskrifter! 

Hvad enten du er til den helt klassiske burger med oksekød, eller en burger med kylling, fisk eller portobellosvampe, så er det altid et sikkert hit. Burgere kan varieres på utallige måder med forskellige fyld, grøntsager og dressing - hvor nogle kombinationer er lidt bedre end andre. Nedenfor får du vores bud på 5 forskellige, lækre og saftige burgere, som alle er nemme og hurtige at lave. 

Klassisk burger med ovnstegte kartoffelbåde

Man går aldrig galt i byen med den klassiske burger med oksekød, hvis fyldet er af gode råvare og indeholder de væsenstligste smage. Her får du både sylt, salt, sprødt og lidt sødt! Få opskriften her! 

Klassisk burger

Burger med kylling og wasabimayo

Er du mere til kylling, så er den her kyllingeburger med wasabimayo lige sagen. Den er saftig, skarp og smagsfuld. Få opskriften her!

Burger med kylling

Lækker pulled pork-burger

Pulled pork-burger indeholder det møreste kød, der kan trækkes fra hinanden med to gafler. Det er slet ikke så svært at lave selv, som man kan tro. Få opskriften her!

pulled pork-burger

Burger med laks og rodfrugtslaw

Få nemmere fisk på middagsbordet med denne burger med laks og rodfrugtslaw. Vi garanterer, at smagen på ingen måde skuffer. Lav gerne ekstra rodfrugtslaw, og brug det i en lækker sandwich dagen efter.  Få opskriften her!

Vegetarburger med guacamole

Skift det lyse brød ud med portobellosvampe som bages sprøde og saftige i ovnen, og som fyldes med rødbede og guacamole. Det er et perfekt sundere alterantiv til den almindelige burger. Få opskriften her! 

Vegetar burger