5 friske forårssalater

Italiensk salat med lufttørret skinke og mozzarella

Kalenderen siger endelig forår. Det betyder at vinterens lidt grovere salater med kål og rodfrugter, bliver skiftet ud med friske og sprøde salater med masser af smag og grønt. Her får du fem forårssalater, som kun kan give dig masser af forårsfornemmelser.

Det længe ventede forår er lige rundt om hjørnet. Vi har derfor samlet 5 friske forårssalater, der er hurtige at lave, så du har mere tid til at nyde de rare forårsstunder og stråler. Forårsalaterne kan nemt serveres på terrassen, altanen eller andre steder i det fri, og måske med et koldt glas hvidvin til. 

Prøv også: Grøn salat med mormordressing

Her får du 5 friske, lækre og nemme forårssalater:

Krydret laks med lun couscoussalat

Her får du smagen af det nordafrikanske køkken, når laksen krydres med Ras el hanout og serveres med couscous. En nem og let forårssalat, som også mætter godt. Få opskriften her!

Krydret laks med lun couscoussalat

Salat med æbler, figner og croutoner 

Syrlighed, sødme og sprødhed - denne salat rummer det hele. Den mætter både godt alene, men passer også perfekt som tilbehør. Få opskriften her! 

Salat med æbler, figner og croutoner

Fyldig salat med sprød topping

De søde kartfofler giver en sødlig og nøddeagtig smag til de sprøde kikærter. En smagsfuld forårssalat der kan spises både til frokost og aften. Få opskriften her! 

Fyldig salat med sprød topping

Italiensk salat med lufttøret skinke og mozzarella

En italiensk inspireret forårssalat med lufttørret skinke og fyldig mozzarella. Den er piftet op med friske abrikoser, der giver et dejligt sødt touch. Det er forårstemning. Få opskriften her! 

Italiensk salat med lufttørret skinke og mozzarella

Salat med bær og grønt

Masser af bær og grønt kan man aldrig få nok af. Salaten får ekstra fylde med quinoa og en smagfuld ost på toppen- En rigtig mættende forårssalat. Få opskriften her! 

Salat med bær og grønt

Skal du have flere forårsfornemmelser - så prøv denne forårsminestrone!