5 idéer til madpakker, der hitter!

madpakker

Det kan være svært at være kreativ hver dag, når det kommer til madpakker. De skal gerne være mættende, sunde og selvfølgelig smage godt - men hvordan opfylder man lige alle de krav på en gang? Læs med her, hvor vi giver 5 bud på lækre madpakker, der ikke bare bliver smidt i skraldespanden.

For mange er det dagens første kamp: Hvad skal man have med på madpakke? Vi har samlet 5 forskellige, gode idéer til dig, så du ikke behøver at lægge dagen ud med den uoverskuelige opgave, det er at være kreativ, når madpakkerne skal smøres. For mange ender det bare med en rugbrødsmad med pålæg, men madpakker kan være så meget mere end det, og nogle gange gælder det blot om at gøre noget andet end det, man plejer. Her får du inspiration til madpakker, der er lige lidt ekstra, og der er både sandwiches på lyst brød og rugbrød, pastasalat, calzone og sunde vafler. 

Find endnu flere gode idéer til madpakker her!

1. Panini med aubergine, bresaola og mozzarella

Denne lækre sandwich er grillet med bresaola, som er lufttørret, saltet oksefilet. Det smager helt vidunderligt, og mætter rigtig godt! Find opskriften her.

panini

2. Pastasalat med kylling

Et godt alternativ til de traditionelle rugbrødsmadder, er pastasalat. Prøv denne variation med kylling, mandler og en lækker dressing! Find opskriften her.

pastasalat

3. Calzone med parmaskinke og artiskokhjerter

En calzone er en lukket pizza, der er perfekt til madpakken. Find opskriften på calzone med parmaskinke her.

calzone

4. Vaffelsandwich med spinat og rosmarinmayonnaise

De fleste tænker måske på vafler som noget sødt, ikke som kandidat til madpakken. Men disse vaffelsandwiches laves helt uden sukker, så de er rigtig gode til frokost. Find opskriften her.

vaffelsandwich

5. Sandwich med avokado, røget laks og hytteost

Selvom rugbrødsmadderne tit er en del af madpakken, behøver de nødvendigvis ikke udelades helt, bare fordi man gerne vil prøve noget nyt. Nogle gange er det nok, bare at pifte sine madder lidt op, som fx her med røget laks, avokado og hytteost. Find opskriften her.sandwich med laks

 

Få SPIS BEDRE ind ad døren hver måned! Klik her for at læse mere om abonnement - så er du altid sikret masser af inspiration til hverdag og fest.

SPIS BEDRE abonnement