Annonce

Sprød julesalat med Prima Donna-chips

Se her, hvordan du nemt laver en sprød og lækker salat, der passer perfekt til efterårets skønne retter.

Servér fx salaten til en god svinemørbrad eller grydestegt kylling. Vi lover, det bringer lykke. Velbekomme! 

Sprød julesalat med Prima Donna-chips 

Tid: 25 minutter. Antal personer: 4

  • 1 fennikel
  • 1 håndfuld rødbedespirer
  • 2 julesalater
  • 50 g valnødder
  • 150 g Prima Donna

Dressing:

  • 1 dl valnøddeolie
  • ½ dl æbleeddike
  • salt og friskkværnet peber

Sådan gør du: 

  1. Skyl fennikel, og skær den helt tyndt på et mandolinjern. Lad fenniklen trække i en skål med koldt vand, til det krøller op. Skyl julesalaterne, og skær dem i tynde både. Rist valnødderne på en tør pande.
  2. Riv Prima Donna, og læg strimlerne i små bunker på bagepapir. Bag dem i ovnen ved 180° i 5-7 minutter, til osten er gylden.
  3. Dressing: Rør olie, eddike salt og peber godt sammen.
  4. Anret julesalat på et fad, og hæld dressing over. Top med fennikel, rødbedespirer, valnødder og Prima Donna-chips. 

Se flere lækre salater her – brug dem som tilbehør eller som hovedret.