Rødkålssalat med tyttebærdressing

En smuk og sprød salat, der harmonerer perfekt mellem det bitre i kålen og det søde, syrlige og stærke i tyttebærdressingen. Salaten er bl.a. virkelig god til tunge kødretter med fx and eller vildt.

Rødkålssalat med tyttebærdressing
0-30 min.

(0)

November 9, 2018 af Christine Bille NielsenFoto: Henrik Freek

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Når rødkål skal bruges rå i salater, er det bedst at snitte den fint i meget smalle strimler, som er nemme at tygge, og som ikke er så lange, at de svirper ned på silkeblusen. Men når rødkålen skal bruges i varme retter, kan den med fordel snittes i brede, lange stykker.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'