Grøn salat med mormordressing

mormordressing

Grøn salat med mormordressing er skønt tilbehør til klassiske danske retter. Få opskriften her!

Der er dømt ren nostalgi, når den grønne hovedsalat serveres med en klassisk mormordressing rørt med fløde og citron. Lad grøn salat med mormordressing være prikken over i'et, når du inviterer familien til søndagsmiddag med grydestegt kylling, skilt sovs og nye kartofler. Tag den med som dit bidrag til sammenskudsgildet, eller lad en grøn salat med mormordressing være én af salaterne, næste gang du serverer en lækker tapas.

Opskrift på Grøn salat med mormordressing

Tid: 15 minutter Antal personer: 6

Det skal du bruge til grøn salat med mormordressing:

  • 2 styk hovedsalat

Mormordressing:

  • 2 dl piskefløde
  • saften fra 1 citron
  • ca. 2 spsk. sukker
  • salt og friskkværnet peber

Sådan laver du grøn salat med mormordressing:

  1. Skyl salaten i koldt vand. Slyng den tør, eller dup bladene tørre med et viskestykke.
  2. Mormordressing: Bland fløde og citronsaft. Smag til med sukker, salt og peber. Vend mormordressing og salat sammen lige før servering.