Tærte med ærter, forårsløg og bacon

Sprød bund, cremet i midten og med en besnærende ostetop. En tærte kan det hele, og som lun frokostret kræver den ikke andet på tallerkenen end god plads.

Tærte med ærter, forårsløg og bacon
0-30 min.

(0)

May 31, 2018 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer

Udstyr

  • en rund eller firkantet tærteform, ca. 25 x 25 cm

Sådan gør du

Tip!

En madtærte er den perfekte basis for alle dine overskydende grøntsager, hvad enten de er tilberedte eller rå. Løg, porrer og squash har godt af en tur på panden, inden de bruges som fyld i tærten, og kartofler skal være kogt eller bagt, inden de skæres i passende stykker og i en håndevending gør din tærte til en dejligt fyldig sag.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'