Grove pizzasnegle

Pizzasnegle

Pizzasnegle er et sikkert hit i familien til både madpakke eller til at tage med på tur. Disse er saftige og fyldt med smag, og så er de samtidig nemme og hurtige at bage. Men skal det gå endnu hurtigere, kan du købe en færdigdej.

Fyldet i pizzasnegle kan varieres alt efter smag og behag. Prøv fx med pesto, kylling og frisk tomat, eller tomat, spinat og svampe. Du kan også bruge resterne af din bologense. Men osten skal altid huskes - her kan du bruge både mozzarrella, cheddar, feta og parmesan. Når nu du allerede er igang, kan du lave en ekstra stor portion, som du kan fryse ned. Tø dem så op enkeltvis, når de skal med i madpakken. 

Prøv også: Fletbrød med pesto 

Grove pizzasnegle

Tid: 20 minutter. Hævetid: 45 minutter. Bagetid: 18 minutter. Antal: 24 stk.

Dej: 

  • 25 g gær
  • 3 dl vand
  • 100 g fintrevet gulerødder
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 tsk. salt
  • 100 g grahamsmel
  • 400 g hvedemel

Fyld:

  • 2 dl færdig pizzasauce
  • 200 g skinkestrimler
  • 100 g revet ost
  • 1 spsk. tørret oregano

Sådan laver du pizzasnegle:

  1. Dej: Rør gæren ud i vandet i en skål. Rør gulerødder, olie, salt og grahamsmel i. Tilsæt hvedemelet, og ælt dejen igennem, til den er god og smidig. Lad dejen hæve i 45 min.
  2. Tænd ovnen på 200°. Rul dejen ud på et meldrysset bord, til den er firkantet og ca. 1 cm tyk.
  3. Fyld: Fordel pizzasaucen over dejen.  Bland skinke, ost og oregano i en skål, og fordel blandingen på dejen til dine pizzasnegle.
  4. Rul dejen sammen, og skær den i 2 cm tykke skiver. Læg dine pizzasnegle på en plade beklædt med bagepapir, og bag dine pizzasnegle i 18 minutter i ovnen.

Skal du have flere ideer til madpakken? Så se her!