Æble-mojito med frisk mynte

Mojito med æble og frisk mynte

Yndlingsdrinken mojito får et lækkert tvist og en flot gylden farve, når du tilsætter lidt kølig æblemost.

Den populære cocktail har fået selskab af kølig æblemost, og er blevet til den lækreste æble-mojito - den perfekte velkomstdrink, når du inviteret venner og familie over til en hyggelig aften. Du kan nemt lave drinksene uden rom til dem, der ikke drikker alkohol. De smager stadig skønt og friskt.

Prøv også: Ananas-mojito med frisk mynte 

Æble-mojito med frisk mynte

Tid: 10 minutter. Antal personer: 8

  • 4 usprøjtede limefrugter
  • 8 spsk. rørsukker
  • 8 stilke mynte
  • 4 dl rom
  • 8 dl æblemost
  • 4 dl danskvand
  • isterninger, gerne knust is
  • 8 glas

Sådan laver du æble-mojito:

  1. Skyl limefrugterne, skær dem i både, og halvér bådene på midten. Fordel limefrugt og rørsukker i 8 glas.
  2. Pluk bladene af mynten, og fordel dem i glassene. Brug en morter til at støde limefrugt, mynte og sukker sammen direkte i glassene.
  3. Fordel rom i glassene, og derefter æblemost og danskvand, så der stadig er plads til is. Tilsæt masser af knust is, og servér drinksene til laksetataren.

Se også: Velkomstdrinks - de allerbedste opskrifter