Sprøde grønkålschips – nem opskrift

Sprøde grønkålschips

Sprøde grønkålschips kræver kun 3 ingredienser og er den bedste ledsager til en lækker velkomstdrink eller som en sprød ledsager til maden – og så kan de endda nydes med god samvittighed.

Sprøde grønkålschips smager skønt, og kan som her serveres saltede, men de kan også krydres med lige de krydderier, du bedst kan lide – prøv fx en variant med tørrede chiliflager eller røget paprika.

Sprøde grønkålschips er knap så usunde som almindelige chips – prøv også disse chips lavet af rodfrugter.

Sprøde grønkålschips

Tid: 10 minutter. Ovntid: 15-20 minutter. Antal personer: 6

Det skal du bruge:

  • 300 g frisk grønkål
  • 3 spsk. olivenolie
  • salt

Sådan laver du sprøde grønkålschips:

  1. Tænd ovnen på 150°.
  2. Skær stokken af grønkålen, og riv eller skær bladene i grove stykker. Skyl bladene, og slyng dem tørre i en salatslynge, eller dup dem tørre i et rent viskestykke.
  3. Vend grønkålsbladene med olivenolie, og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Drys med salt. Sæt grønkålsbladene i ovnen i 15-20 minutter, til de er sprøde. Hold øje med dem undervejs, så de ikke pludselig bliver for sorte, og vend rundt i dem jævnligt.

Giv SPIS BEDRE i julegave

Lige her kan du nemt og hurtigt få styr på julegaven til veninden, din madglade mand, datter eller søn. Vi giver dig et supergodt tilbud på SPIS BEDRE, hvor du sparer mellem 150-450 kr. KØB her!