Kokosmakroner med chokolade

Kokosmakroner med chokolade

Med en meget lille arbejdsindsat får du fantastisk lækre kokosmakroner!

Der skal kun ganske få ingredienser og en minimal arbejdsindsats til for at lave kokosmakroner, som vil begejstre hele familien.

Dyp toppene i smeltet chokolade, eller dryp det i et fint mønster over dem.

Kokosmakroner med chokolade

Prøv bountybarer med kokos og chokolade, hvis du kan lide kokosmakroner!

Tid: 30 minutter.
Bagetid: Ca. 15 minutter.
Antal: 15 styk

Det skal du bruge til kokosmakroner:

  • 2 æg
  • 250 g sukker
  • 200 g kokosmel

Pynt:

  • 25 g mørk chokolade

Prøv også: Pandekager med citronsaft og flormelis

Sådan laver du kokosmakroner:

  1. Tænd ovnen på 175°.
  2. Rør æg og sukker sammen i en skål - brug en ske til at røre med, der skal ikke piskes. Tilsæt kokosmelet, og rør igen.
  3. Sæt dejen i små toppe på en bageplade med bagepapir. Form toppene med fingrene.
  4. Bag kokosmakronerne i ovnen i ca. 15 minutter, til de bliver gyldne på toppen. Lad dem køle af på en bagerist.

Prøv også: Muffins med yoghurt og skovbær