Rabarber - de 5 bedste opskrifter

Rabarber

Rabarber er et af de dejligste tegn på forår, og de smukke røde stilke indeholder masser af vitaminer og mineraler.

Når temperaturerne begynder at stige, vokser en af de fineste lyserøde planter op af jorden. Rabarber smager både sødt og syrligt, og er en skøn ingrediens i både saft, bagværk og marmelade. Lad dig inspirere af vores bud på de aller bedste opskrifter med rabarber!

Se alle vores opskrifter med rabarber her.

Rabarber - de bedste opskrifter.

Rabarbertærte med vanilje: En virkelig smuk rabarbertærte med sød vaniljecreme. Perfekt til forårets fester eller hvis du vil forkæle familien lidt ekstra! Find opskriften her.

Rabarbertærte

 

Rabarbertrifli: Brug de smukke rabarber i en syrligsød rabarbertrifli, der flankeres smukt af den skarpe likørcreme. Find opskriften her.

Rabarbertrifli

 

Rabarbersnitter med lakrids og frysetørrede rabarber: De klassiske kager er slet ikke at kimse af - specielt ikke, når de laves i en opdateret version! Få her opskriften på søde rabarbersnitter med lakrids og frysetørrede bær. Find opskriften her.

Rabarbersnitter

 

Rabarberkage med marengslåg: Kagen er super nem at lave, og den sprøde marengs på toppen giver et godt modspil til den svampede kagebund. Find opskriften her.

Rabarberkage

 

Pund til pund-kage med rabarber: Princippet i en pund til pund-kage er, at man bruger præcis samme mængde æg, smør, sukker og mel. Og i den her udgave med rabarber er der virkelig tale om en dejlig kage! Find opskriften her.

Pund til pund-kage

 

SPIS BEDRE udkommer hver måned med en masse skønne opskrifter! Klik her for at få bladet i postkassen lige når det udkommer.