Kransekagekonfekt med nødder og nougat

kransekagekonfekt

Kransekage hører nytåret til. Og de her hjemmelavede små kransekagehapsere smager bare SÅ godt, og de er meget nemmere at lave end en hel kransekage.

Kransekagekonfekt er dekorativt, smager skønt og er festligt at servere på årets sidste dag. Her får du en nem opskirft, som hitter hver gang!

Prøv også: Gyldne snickerskugler!

Opskrift på kransekage med nødder og nougat

Giver 16-18 stk. Tid: 25 minutter. Ovntid: 10 minutter

  • 300 g marcipan
  • 75 g flormelis
  • 3 æggehvider
  • 100 g hasselnødder

PYNT

  • 50 g nougat
  • 16-18 hasselnødder
  • 2 spsk. flormelis

Sådan laver du kransekagekonfekt

  1. Kransekagekonfekt: Tænd ovnen på 180°. Rør marcipan sammen med flormelis. Tilsæt æggehvider og rør massen godt sammen. Hak hasselnødderne helt fint og bland dem i dejen. Fyld massen i en sprøjtepose med stjernetylle og sprøjt små toppe ud på en bageplade beklædt med bagepapir.
  2. Pynt: Form nougat til 16-18 små kugler med hænderne. Tryk en nougatkugle ned i hver kransekage efterfulgt af en hel hasselnød. Bag toppene i 10 minutter, til de er gyldne. Afkøl dem på en bagerist. Sigt eventuelt flormelis over de kolde kager.

Vil du lave en kransekagetop, så finder du en god opskrift her!