Brownie – opskrift fra Anne au Chocolat

Brownie - opskrift fra Anne Au Chocolat

Hvem er ikke vild med en god og saftig brownie? Den populære blogger, Anne au Chocolat, har lavet en ekstralækker variant af brownien med stykker af hvid chokolade, og vi er vilde med den. Få opskriften på Anne au Chocolats brownie her.

Brownien skal helst bages dagen før, så den har tid til at sætte sig, og den kan også holde sig lækker i flere dage, hvis den står i køleskabet.

Vild med brownie? Prøv en brownie med lakrids!

Opskrift på brownie med hvid chokolade

Tid: 40 minutter. Ovntid: 25 minutter.

Antal personer: 8

  • 200 g smør
  • 200 g mørk chokolade
  • 125 g hvedemel
  • 3 æg
  • 265 g sukker
  • korn af ½ vaniljestang
  • ½ tsk salt
  • 150 g hvid chokolade
  • 1 kvadratisk bageform (22 x 22 cm) - kan købes her!

Sådan laver du brownie

1. Smelt smørret i en gryde ved svag varme. Tilsæt hakket mørk chokolade, og lad den smelte.

2. Pisk mel, æg, sukker, vaniljekorn og salt sammen med en elpisker til en luftig masse. Tilsæt langsomt smør- og chokoladeblandingen under omrøring.

3. Hak den hvide chokolade, og vend den i dejen. 4. Fordel dejen i en bageform foret med bagepapir. Bag brownien i en 180º varm ovn i 25 minutter.

Vil du gerne have en brownie eller chokoladekage uden sukker og mel, så prøv denne opskrift!

Besøg Anne au Chocolats søde univers! Anne siger selv, at hun er afhængig af god chokolade, og det skinner tydeligt igennem på hendes blog. Langt størstedelen af hendes opskrifter indeholder chokolade, heriblandt den kendte chokoladeballadekage, men der er også enkelte opskrifter uden chokolade, fx bagte figner med saltkaramel, pekannødder og flødeskum. Fælles for alle opskrifterne er, at de hører til det søde køkken, så næste gang du mangler en opskrift på noget lækkert, bør du kigge forbi Annes blog.