Kokostrøfler med chokolade

Kokostrøfler med chokolade

Kokostrøfler med chokolade smelter på tungen og får dine smagsløg til at juble - og så er de ovenikøbet ultranemme at lave.

Kokostrøfler med chokolade er fine at se på, og smager så englene synger. Hjemmelavet slik er hyggeligt at lave og smager bedre end det, du køber i supermarkederne. Sæt i gang!

Hvis du er vild med kokostrøfler med chokolade, så vil du også elske denne opskrift på romkugler!

Kokostrøfler med chokolade

Tid: 25 minutter. Afkøling: Mindst 4 timer. Frysetid: 1 time. Antal: 12 stk.

Det skal du bruge:

  • 125 g god mælkechokolade
  • 1¼ dl piskefløde
  • 10 g blødt smør
  • 2 spsk. kokosmel

Overtræk og pynt:

  • 75 g mørk chokolade
  • 75 g god mælkechokolade

Sådan laver du kokostrøfler med chokolade:

  1. Hak mælkechokoladen fint, og læg den i en skæl. Opvarm fløden i en kasserolle til lige under kogepunktet.
  2. Hæld den forsigtigt over chokoladen, mens du rører med en dejskraber, til chokoladen smelter helt.
  3. Tilsæt det bløde smør og kokosmel, og rør godt. Dæk trøffelmassen til, og stil den i køleskabet i mindst 4 timer.
  4. Tril massen til 12 kugler (lidt større end en pebernød). Sat dem pa en tallerken, dæk dem med husholdningsfilm, og stil dem i fryseren i 1 time.
  5. Overtræk: Hak den mørke chokolade, og smelt den i en lille skål over vandbad. Hak mælkechokoladen fint, og lad den ligge klar på skærebrættet i et jævnt lag.
  6. Tag trøffelkuglerne ud af fryseren, og dyp dem i den varme, smeltede chokolade – brug 2 gafler, det er nemmest. Tril straks kuglerne i den hakkede mælkechokolade. Stil dem køligt, til de skal serveres.

Kokostrøfler med chokolade smager himmelsk, men det gør de her trøfler med orangesmag også – få opskriften her!