Vegetarpizza med rucola

Vegetarpizza med rucola: nem italiensk mad

Denne vegetarpizza er en god ret at lave, når man har lidt forskellige rester til overs.

Tid: 20 minutter.
Antal personer: 2

Vegetarpizza:

• 1 færdigkøbt pizzabund
• ½ glas rød pesto
• 1 stor bagekartoffel
• 1 kugle frisk mozzarellaost
• ½ pose pinjekerner (40 g)
• salt og friskkværnet peber

Vild med vegetarpizza? Prøv en kartoffelpizza med babyspinat og pancetta

Pynt:

• ½ pose rucola

1. Tænd ovnen på 225°.

2. Læg pizzabunden på en bageplade oven på det bagepapir, som følger med i pakken. Smør den med rød pesto i et jævnt lag.

3. Skræl bagekartoflen, og skær den i papirtynde skiver - brug gerne en skrællekniv. Skær eller riv mozzarellaosten i mindre stykker.

4. Fordel kartoffelskiverne på pizzabunden i et tyndt lag, og top med mozarella og pinjekerner. Krydr med salt og peber.

5. Bag pizzaen i ovnen i 10-12 minutter, til bunden er gennembagt.

6. Pynt: Skyl og tør rucolaen, og fordel den over din vegetarpizza. Server straks.

Tips: Savner du kød på pizzaen? Så læg et par skiver parmaskinke eller pancetta hen over pizzaen, lige før du sætter tænderne i den. Du kan også høvle lidt frisk parmesanost over pizzaen lige før serveringen.