Opskrift: Pizza på grill

Pizza på grill

Få en supernem opskrift på en skøn pizza på grill med parmaskinke og squash og med den helt rigtige italienske smag.

Vi er vilde med at spise pizza under åben himmel og med den her opskrift på pizza på grill, kan det gøres supernemt og både i hverdagen og weekenden. Det bedste er, at du hverken behøver at investere i en pizzasten eller have en særlig grill. Du kan klare dig med en helt almindelig kuglegrill, og resultatet vil overraske dig.

Tricket til den perfekte pizza på grill

Tricket er at forvandle et af supermarkedets naanbrød til en spændende og sprød pizzabund og så fylde alle dine yndlingsingredienser på toppen. I denne version har vi parmaskinke og squash, men du kan stort set lave den med hvad som helst. Lad fantasien råde, og nyd en skøn pizza på terrassen, i haven, parken eller på altanen. 

Få inspiration til andet fyld til din pizza på grill her!

Pizza på grill med parmaskinke

Tid: 35 minutter.
Stegetid på grillen:10 minutter.
Antal personer: 4

Ingredienser til din pizza på grill:

  • 4 naanbrød (fra supermarkedets brødafdeling)

Tomatsauce:

  • 1 skalotteløg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk olivenolie til stegning
  • 1 dåse hakkede tomater med basilikum og oregano
  • 2 spsk balsamicoeddike
  • ½ tsk sukker
  • salt og friskkværnet peber

Fyld:

  • 1 squash
  • 100 g frisk mozzarellaost
  • 4 spsk oliven uden sten
  • 4 skiver parmaskinke

Sådan laver du pizza på grill:

  1. Tomatsauce: Pil og hak skalotteløg og hvidløg, og steg dem let i olie i en gryde. Tilsæt tomater fra dåse, balsamico, sukker, salt og peber. Lad tomatsaucen koge ved svag varme i 20 minutter.
  2. Fyld: Skyl squashen, og skær den i tynde skiver på den lange led. Skær mozzarella i tern. Fordel et lag tomatsauce oven på hvert naanbrød, og top med squash, oliven og mozzarella. Riv skinken i strimler, og læg dem hen over de 4 pizzaer.
  3. Grill pizzaerne i kuglegrillen i ca. 10 minutter med låget på.