Hjemmelavet waldorfsalat – nemt og lækkert!

Nem waldorfsalat

Hjemmelavet waldorfsalat er ægte comfort food. Her får du en nem opskrift på den klassiske waldorfsalat.

Waldorfsalat er en rigtig skøn klassiker som passer perfekt til lidt tungere vinter-og efterårsretter. Vil du gerne en lidt lettere waldorfsalat, kan du skrifte cremefraiche ud med fromage fraiche eller skyr, og få en ligeså smagfuld salat. Og så kan den røres lynhurtigt sammen.

Prøv også: Forloren hare med rodfrugtgratin og råkost 

Opskrift på waldorfsalat

Tid: 15 minutter. Antal personer: 4

Det skal du bruge til waldorfsalat:

  • 2 æbler
  • 5 stilke bladselleri
  • 150 g røde stenfri vindruer
  • 75 g valnødder
  • 200 g cremefraiche 18 %
  • 1 tsk. sukker
  • salt
  • citronsaft

Sådan laver du waldorfsalat:

  1. Skær æbler i fine tern, snit bladselleri i tynde skiver, og halvér druerne. Hak valnødderne groft.
  2. Smag cremefraiche til med sukker, salt og citronsaft, og vend med æbler, bladselleri, druer og valnødder. Lad evt. salaten trække på køl i 30 minutter.

Er du vild med klassisk mad, så prøv en steak med grillede kartofler og waldorfsalat