Wraps med grøntsagsfyld og stegt kylling

Wraps med stegt kylling og grøntsager

Wraps er en nem og sund løsning, når maden skal hurtigt på bordet.

Det er nemt at variere fyldet i wraps. Tjek, hvad du har af rester, og brug fx en rest stegt kød, kogte grøntsager og lidt blandet grøn salat.

Prøv også: Wraps med laks og avocado - klik her

Wraps med grøntsagsfyld og stegt kylling

Tid: 20 minutter. Personer: 4

  • 500 g kyllingebrystfilet
  • 1 løg
  • 1 spsk. olie til stegning
  • ½ squash
  • 50 g soltørrede tomater
  • 2 spsk. solsikkekerner
  • salt og friskkværnet peber

Til servering:

  • 100 g frisk babyspinat
  • 4 fuldkornstortillaer
  • 1 bundt basilikum

Sådan laver du wraps med stegt kylling og grøntsager:

  1. Skær kyllingekødet i mindre stykker. Pil og hak løget, og steg det i olie på en pande. Tilsæt kyllingestykkerne, og steg dem i 3-4 minutter på hver side. Skyl squashen, og skær den i små stykker. Hak de soltørrede tomater, og lad dem stege med på panden i 4-5 minutter. Tilsæt solsikkekerner, og vend rundt. Krydr med salt og peber.
  2. Servering: Skyl og tør spinaten. Varm tortillaerne i ovnen, på en brødrister eller på en tør pande i 1 minut på hver side. Fordel spinat og stegt fyld på tortillaerne. Drys med plukkede basilikumblade. Rul stramt sammen, og servér straks.

Prøv også: Lækre wraps med falafel og grøn salat - opskrift her!