Kyllingenuggets og bønnefritter med parmesan

Hjemmelavede nuggets er et sikkert familiehit. Paneringen er baseret på blendede speltflager, som giver en lidt sprødere skorpe og ekstra bid.

Kyllingenuggets og bønnefritter med parmesan
0-30 min.

(1)

May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

I stedet for speltflager kan du bruge grovvalsede havregryn, når kyllingestykkerne skal paneres. Servér gerne flere forskellige dips til retten. Ud over den søde sennepsdip kan du prøve med sød chilisauce, ketchup, stærk paprikadip, aioli eller en grov tatarsauce.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'