Burger med laks og rodfrugtslaw

Lækker burger med laks

Prøv at skifte den klassiske burger med oksekød ud med en burger med laks og rodfrugtslaw. Vi kan garantere at det ikke skuffer!

Få nemmere fisk på middagsbordet med denne burger med laks og rodfrugtslaw. Lav gerne ekstra rodfrugtslaw, og brug det i en lækker sandwich dagen efter. 

Prøv også: Lækker pulled pork-burger

Burger med laks og rodfrugtslaw

Tid: 30 minutter. Antal personer: 4

Det skal du bruge:

Rodfrugtslaw:

  • ¼ knoldselleri
  • 250 g gulerødder
  • 4 spsk. mayonnaise
  • 2 tsk. dijonsennep
  • 1. spsk. æbleeddike
  • salt og friskkværnet peber

Sådan laver du burger med laks og rodfrugtslaw

  1. Rodfrugtslaw: Skræl knoldselleri og gulerødder, og riv begge dele groft. Rør mayonnaise, sennep og eddike sammen til en creme. Vend de revne rodfrugter i mayonnaisecremen, og smag din rodfrugtslaw til med salt og peber.
  2. Steg laksefileterne i olie på en pande, til de er gyldenbrune og sprøde på begge sider. Krydr med salt og peber.
  3. Skyl og tør salaten, og pluk den i mindre stykker. Pil løget, og hak det fint. Lun bollerne efter pakkens anvisning.
  4. Saml burgerne med rodfrugtslaw, salat, laks og løg, og servér straks.

Vil du pifte din burger endnu mere op? Så lav dine egne syltede rødløg til!