Æggewrap med laks og avocado

Æggewrap med laks

Æggewrap med lækkert fyld er en nem, lækker og mættende ret.

Med masser af æg, friske grøntsager og laks får du en ret, der mætter rigtig godt, og som ser flot ud på tallerkenen.

Tip: Du kan selv finde på andet fyld til wrapsene. Prøv fx med stegt kylling eller oksekød og de grøntsager og krydderurter, du bedst kan lide.

Læs også:  5 retter med laks til under 50 kr.

Opskrift på æggewrap med laks og avocado

Tid: 30 minutter. Antal personer: 4 Wraps (6-8 stk.)

  • 200 g frisk spinat
  • 8 æg
  • 50 g revet parmesan
  • salt og friskkværnet peber
  • lidt olie til stegning

Fyld:

  • 500 g røget laks
  • 2 modne avocadoer
  • ½ spidskål
  • 1 bundt dild
  • 6-8 spsk. rygeost
  • 50 g soltørrede tomater i olie

Sådan gør du:

  1. Wraps: Skyl og tør spinaten, og hak den groft. Pisk æg og parmesan sammen sammen i en skål, og rør den hakkede spinat i. Krydr med salt og peber.
  2. Varm lidt olie op på en slip letpande, og hæld et tyndt lag Ægge- og spinatwraps med røget laks, avocado og spidskål æggemasse på panden. Lad den sætte sig i ca. 1 minut, vend den forsigtigt, og steg den færdig i ca. 1 minut på den anden side. Steg i alt 6-8 wraps på denne måde.
  3. Fyld: Skær røget laks i strimler. Halvér avocadoerne, fjern sten og skræl, og skær avocadokødet i tynde skiver. Skyl spidskålen, og skær den i meget smalle strimler. Hak dilden ret fint med en kniv.
  4. Smør hver wrap med 1 spsk. rygeost, og fordel avocado, laks, spidskål og soltørrede tomater skåret i strimler oven på hver wrap. Drys med hakket dild.
  5. Rul wrappen stramt sammenomkring fyldet, og servér straks.

Tip: Ikke så vild med rygeost? Så brug en anden type friskost, fx hvidløgsflødeost.

Prøv også: Æggekage med håndskåret bacon