Grillburger med ost og tacosauce

Grillburger med ost og tacosauce

En færdigkøbt tacosauce er et lækkert og fedtfattigt alternativ til mayonnaise og fede dressinger, og passer perfekt til en god grillburger.

Opskrift på grillburger med ost og tacosauce

Tid: 20 minutter
Antal personer: 4

• 1 rødløg
• 200 g salatblade (fx mangold)
• 1 stort formbrød (eller 4 burgerboller)
• 800 g hakket oksekød
• 8 skiver parmaskinke
• 150 g revet ost (fx gouda)
• tacosauce

Vild med grillburger? Prøv en klassisk burger med ovnstegte kartoffelbåde

1. Tænd op i grillen i god tid.

2. Pil rødløget, og skær det i ringe. Skyl salaten, og lad den dryppe af.

3. Skær 8 tykke skiver af formbrødet, og skær kanterne af.

4. Form 4 bøffer af hakkekødet, og grill dem ca. 7 minutter på hver side. Grill også brødet og parmaskinken - læg det ude i kanten af grillen, så det ikke får for kraftig varme.

5. Saml hver grillburger således: Læg en bøf oven på en brødskive. Top med lidt salat, revet ost, rødløg, tacosauce og parmaskinke. Luk burgeren med endnu en brødskive

Læs også:
Ingefærmarinerede rejespyd