Annonce

Lækkert pålæg – helt uden kød!

Et testpanel af madentusiaster har prøvesmagt Den Grønne Slagter Veggie Pålæg med peberfrugt, og dommen er klar: 95 % vurderer smagen som god og synes pålægget fungerer godt som et alternativ til almindeligt kødpålæg.

Den Grønne Slagter Veggie Pålæg er en ny type vegetarisk, skiveskåret pålæg, som er lavet på en base af æggehvide og rapsolie og smager naturligt af peberfrugter. Du kan spise pålægget, helt som du plejer at spise kødpålæg – på brød, i en sandwich eller i en wrap.

Testpanelet er begejstrede:

”Jeg synes, det er ret genialt og en fremragende erstatning for almindeligt kødpålæg. Jeg er fan!”  Stephanie, Aalborg

”Pålægget er lækkert og smagfuldt og har en god konsistens.”  Christina, Svendborg

”Mine børn elsker det, og det kan bruges både i wraps, pizzasnegle og på rugbrød.”   Anja, Varde

Opskrift på madder med Veggie pålæg, agurkesalat og rødbedehummus

Tid: 20 minutter. Antal personer: 1

Det skal du bruge:

  • 2 skiver rugbrød
  • 4-6 skiver Den Grønne Slagter Veggie Pålæg med peberfrugt
  • evt. 1 moden avocado

Agurkesalat:

  • ½ agurk
  • en lille håndfuld mynteblade
  • 1 tsk. olivenolie
  • 2-3 spsk. hakkede hasselnødder
  • salt og friskkværnet peber

Rødbedehummus:

  • 100 g rødbeder
  • 1 dåse kikærter
  • ½ fed hvidløg
  • 2 spsk. skyr
  • 1 spsk. olivenolie
  • salt og friskkværnet peber
  • citronsaft
  • evt. tahin (sesampasta)

Sådan gør du: 

  1. Agurkesalat: Skyl eller skræl agurken. Flæk den, fjern kernerne med en ske, og skær agurken i skiver. Bland agurkeskiverne sammen med de øvrige ingredienser til agurkesalaten, og lad salaten trække i mindst 10 minutter, gerne i køleskabet.
  2. Rødbedehummus: Skræl rødbeder, og skær dem i grove tern. Kog dem møre i en gryde. Hæld vandet fra. Skyl og afdryp kikærter i en sigte. Hak hvidløg. Blend rødbeder, kikærter og hvidløg med skyr og olie i en foodprocesser eller minihakker. Smag til med salt, peber, citronsaft og evt. tahin.
  3. Servering: Smør et tykt lag rødbedehummus på rugbrødsskiverne, og læg Den Grønne Slagter Veggie Pålæg med peberfrugt ovenpå. Top med agurkesalat (eller giv agurkesalat med i en lille beholder, hvis maden skal med i madpakken, så den ikke bliver fugtig). Spis evt. avocado til.